VOOR UW VEILIGHEID

MB Security Company: Uw betrouwbare partner in beveiliging met een rijke ervaring en flexibele aanpak. Wij onderscheiden ons door snelle noodrespons en directe communicatie met klanten. Niet alleen beveiliging, maar altijd klaarstaand als uw betrouwbare partner bij MB Security Company.

Contact opnemen

Tel: 036 844 6427
Email: info@mbsecuritycompany.nl
Adres: Zenderstraat 27,  Almere

KWALITEIT

VEILIGHEID

BETROUWBAARheid

Onze kernwaarde

Onze kernwaarden vormen de pijlers van onze dienstverlening in de beveiligingssector. Betrouwbaarheid staat centraal, waarbij we een solide partnerschap aangaan met onze klanten. Veiligheid is onze hoogste prioriteit, en we streven naar optimale bescherming van mensen en eigendommen. Daarnaast waarborgen we kwaliteit in al onze processen, van planning tot uitvoering, om te voldoen aan de hoogste normen in de beveiligingsindustrie

KWALITEIT

Onze inzet voor kwaliteit is merkbaar in alle aspecten van onze dienstverlening. Van hoogwaardige training van ons personeel tot doordachte beveiligingsplannen en efficiënte uitvoering, we streven naar excellentie om te voldoen aan de hoogste normen in de beveiligingsindustrie.

VEILIGHEID

Veiligheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om een veilige omgeving te creëren door middel van effectieve beveiligingsmaatregelen, proactieve benaderingen en continue monitoring, om zo de bescherming van mensen en eigendommen te waarborgen.

BETROUWBAAR

Betrouwbaarheid is de kern van onze dienstverlening. We bouwen een sterke vertrouwensrelatie op met klanten door consistente prestaties, transparante communicatie en het consequent nakomen van beloftes. Deze betrouwbaarheid vormt niet alleen het fundament van onze service, maar ook de basis voor een duurzaam partnerschap gebaseerd op integriteit en wederzijds respect.

Onze diensten

Diversiteit in dienstverlening met focus op kwaliteit en hospitality. Wij bieden integere oplossingen voor al uw beveiligingsbehoeften.

Met onze Surveillance dienst bieden wij hoogwaardig toezicht en monitoring om de veiligheid van uw omgeving te waarborgen. Onze professionele surveillanceteams zorgen voor een proactieve beveiligingsaanpak, met behulp van geavanceerde technologieën en expertise om mogelijke risico’s te identificeren en te beheersen.

Onze Zorgbeveiligingsservice is gericht op het veiligstellen van zorgomgevingen. Wij bieden specifieke beveiligingsoplossingen om een veilige en beschermde atmosfeer te garanderen voor zowel zorgverleners als patiënten. Met aandacht voor privacy en gevoeligheid in de zorgsector, streven wij naar een zorgeloze en beveiligde zorgervaring.

Onze Brand- en Sluitrondes dienst is ontworpen om uw locatie te beschermen tegen brandgevaren en ongeoorloofde toegang. Onze professionele teams voeren regelmatige inspectierondes uit om brandrisico’s te identificeren, noodzakelijke maatregelen te treffen en ervoor te zorgen dat alle toegangspunten veilig zijn afgesloten

Onze AD-HOC oplossingen voorzien in snelle, flexibele beveiligingsmaatregelen op maat voor onverwachte situaties, zoals plotselinge gebeurtenissen of evenementen. Met een snel reagerend team van experts, dat beschikt over uitgebreide ervaring en kennis, zorgen wij ervoor dat uw locatie altijd optimaal beveiligd is, ongeacht de aard en complexiteit van de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd.

Onze Evenementenbeveiligingsservice zorgt voor een veilige en probleemloze uitvoering van uw evenement. Met ervaren beveiligingspersoneel en aangepaste beveiligingsplannen bieden wij een betrouwbare oplossing om de veiligheid van zowel deelnemers als locaties te waarborgen, zodat uw evenement succesvol en zorgeloos verloopt.

 

Als beveiligingsbedrijf bieden wij op diverse locaties veilige bemande receptiediensten. Als professionele gastheren houden we toezicht, verzorgen in- en uitchecken, en stellen nachtrapportages op. Dag of nacht, onze beveiligers staan paraat, voeren regelmatige controlerondes uit en signaleren onregelmatigheden.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Offerte aanvragen

×