OVER ONS

MB Security Company: Uw Allround Beveiligingspartner. Van preventie tot surveillance en opvolging. Onze professionals adviseren, installeren, signaleren, volgen op en rapporteren. Wij waken, zodat u met een gerust hart kunt slapen.

Leer ons kennen

MB Security Company is opgericht door Micheal Bastiaans, na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de zorg en beveiliging. Zijn eigen BV is snel gegroeid tot een team van gemotiveerde en integere beveiligers met een passie voor veiligheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Onze beveiligers hebben niet alleen ervaring in beveiliging, maar tonen ook affiniteit met speciale doelgroepen. Hierdoor zijn de beveiligers van MB Security Company veelzijdig inzetbaar. Bovendien worden al onze beveiligers zorgvuldig geselecteerd en gescreend. Bij MB Security Company staat veiligheid, professionaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel

Onze Kwaliteiten

  • Integriteit: Bij MB Security Company handelen we eerlijk, transparant en betrouwbaar om een solide basis voor vertrouwen te creëren, zowel intern als extern.
  • Veelzijdigheid: Onze beveiligers zijn niet alleen professionals in beveiliging, maar tonen ook affiniteit met diverse doelgroepen. We passen onze diensten aan om aan verschillende beveiligingsbehoeften te voldoen.
  • Klantgerichtheid: Bij MB Security Company staat de tevredenheid van onze klanten centraal. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en streven naar op maat gemaakte oplossingen, met een proactieve benadering en snelle respons.

OVER MB SECURITY COMPANY

Missie

Bij MB Security Company is onze missie om hoogwaardige beveiligingsoplossingen te bieden die verder gaan dan standaardpraktijken. We streven naar het opbouwen van een veilige en beschermende omgeving voor onze klanten, waarbij integriteit, veelzijdigheid en klantgerichtheid centraal staan.

Visie

Onze visie bij MB Security Company is om een toonaangevend beveiligingsbedrijf te zijn dat innovatieve en op maat gemaakte oplossingen levert. We streven naar continue groei en uitmuntendheid in de beveiligingsindustrie, waarbij we de normen bepalen voor integriteit, professionaliteit en klanttevredenheid.

Doelstelling

Bij MB Security streven we ernaar klant verwachtingen te overtreffen door proactief in te spelen op behoeften en continue verbeteringen door te voeren. We blijven innovatief in beveiligingstechnologieën, trainen ons personeel voor expertise in diverse doelgroepen, en bevorderen maatschappelijke verantwoordelijkheid door lokale initiatieven te ondersteunen en bewustzijn te vergroten.

WAT PARTNERS VINDEN..

Aanrader! Zowel partner als opdrachtgever 5 sterren samenwerking. MB Security houdt zich aan gemaakte afspraken. Betaalt razendsnel en is altijd flexibel in het meedenken. Naast de pro mentaliteit is er continue oog voor kwaliteit en tevredenheid/welzijn van alle collega’s. Nogmaals een aanrader!
R. H.A.

Tuncay Cam

Een mooi bedrijf dat meedenkt en waarin je niet enkel een nummer bent korte lijnen naar management waardoor je je snel gehoord voelt, professioneel maar ook amicaal naar werknemers toe, de planning is op maat en naar wens plus er word rekening gehouden met jou privé schema factureer je op tijd dan heb je je salaris ook op tijd en dat heb je allemaal zelf in de hand, kortom MB security company B.V. is voor mij een Koser bedrijf die ik een ieder aanraad die een carrière ambieert in de veiligheid sector.
Kingsley Twumasi

Betrouwbaar bedrijf en komt altijd zijn afspraken na! Al meerdere jaren fijne samenwerking.. Zeer goede service.. Altijd afspraken nagekomen.. Zeer professionele bedrijf.. Voelt heel fijn, en ze weten alles op te lossen. 👍

Laila Rakkani

Goeie bedrijf komt zijn afspraken na en is duidelijk in het bespreken en maken van afspraken
Jerwin M

Ons Team

Giovanni Wirht

Service Planner

Michael Bastiaens

Directeur

Rogier Akkermans

Relatiebeheer

Jessica

Personeelszaken

Onze Experts

Dwayne

Praktijkbegeleider

Luciano

Praktijkbegeleider

×