Over ons

Over ons

our Story.
 OUR Mission.

RS Baromeo

DE PRIMAIRE FACTOR ACHTER EEN SUCCESVOL PERSOON IS ZIJN OF HAAR NIVEAU VAN TOEWIJDING, DEZE STAAT GELIJK IN VERBINDING MET HET BEHALEN VAN DOELEN. TOTALE TOEWIJDING IS DE SLEUTEL TOT SUCCES.

Daily Dedication is een jong en doelgerichte organisatie met een duidelijke missie. Wij bieden personal training in Almere en omstreken. Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te realiseren en elk individu de mogelijkheid te geven om lichamelijke doelstellingen te bereiken. Wij vinden dat het behalen van lichamelijke doelstellingen betaalbaar en laagdrempelig moet zijn. Om deze reden hanteren wij een relatief lage prijs voor onze producten en diensten. Wij geloven in de kracht van positiviteit en willen overdagen op de Nederlandse samenleving.

Ons doel is om de komende jaren verder te professionaliseren en door te groeien. Hierdoor willen wij de mogelijkheid creëren  om Nederland gezonder te maken en elk individu de mogelijkheid te geven om gezonder te leven, meer te bewegen en lichamelijke doelen te behalen.

Op jonge leeftijd was ik er al van overtuigt dat mijn passie bij sporten lag. Zo ben ik op mijn achttiende begonnen met fitness. Naarmate de tijd toe nam kreeg ik steeds vaker het verzoek van andere om hun te begeleiden en te adviseren om hun lichamelijke doelstellingen te behalen. Ken je het gevoel als kind dat je kreeg als je iets had bereikt of iets spannends ging doen? Dat is nou exact het gevoel dat ik krijg als ik andere help om doelen te realiseren.

Strenght

Weight loss

Condition

Volg ons

Instagram

Indore sport locatie

Simson Gym

×