Over ons

Over ons

our Story.
 OUR Mission.

RS Baromeo

DE PRIMAIRE FACTOR ACHTER EEN SUCCESVOL PERSOON IS ZIJN OF HAAR NIVEAU VAN TOEWIJDING, DEZE STAAT GELIJK IN VERBINDING MET HET BEHALEN VAN DOELEN. TOTALE TOEWIJDING IS DE SLEUTEL TOT SUCCES.

Daily Dedication is een jonge en doelgerichte organisatie met een duidelijke missie voor ogen. Wij bieden personal training aan in Amsterdam en omliggende gebieden, waaronder Almere. Onze drijfveer is onze missie, die ons motiveert om het uiterste te bereiken en elk individu de kans te bieden om hun lichamelijke doelen te verwezenlijken. Wij streven ernaar om lichamelijke doelstellingen toegankelijk te maken voor iedereen, met een sterke nadruk op laagdrempeligheid.

Wij hechten waarde aan positiviteit en willen een positieve invloed uitoefenen op de Nederlandse samenleving. Ons doel is om voortdurend te professionaliseren en in de komende jaren verder te groeien. Op deze manier willen wij een platform creëren dat Nederland gezonder maakt en elk individu de kans biedt om een gezondere levensstijl te omarmen, meer te bewegen en hun lichamelijke doelen te bereiken.

Vanaf een jonge leeftijd was ik ervan overtuigd dat mijn passie lag in sporten.  Herinner je je dat opwindende gevoel uit je kindertijd wanneer je iets bereikte of iets spannends ging doen? Dat is precies het gevoel dat ik ervaar als ik anderen help om hun doelen te verwezenlijken.

Strenght

Weight loss

Condition

Volg ons

Instagram

Indore sport locatie

Simson Gym

×