PERSONAL TRAINING

€0.00

Proefles

Fitness

Nutrition

Wellness

Waarom een personal trainer?

Ongeacht hoe hard je werkt, er zit altijd iemand in je die bereid is om harder te werken. We streven ernaar je te begeleiden naar ongekende hoogtes. Aan de finishlijn wacht vooruitgang en vreugde op je. Hoe bereiken we dat? Door dagelijkse toewijding, samen met je personal trainer.

Weight Loss

Strength

 Condition

Personal training prijzen

Één op één personal training

Duo perosnal training

Small group training

GRATIS PROEFLES

Testimonials

“Ik ben nu 2 maanden met Fabio aan het trainen en de resultaten zijn verbluffend en zeker boven verwachting. Fabio is heel aardig en beleefd is realistisch in het stellen van doelen en coacht me niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal. De trainingen zijn zeer intensief, maar erg afwisselend. Op verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt, iets wat zonder begeleiding toch lastiger is. Ik kan het iedereen aanraden!

Florette

Beste Pt die ik heb gehad! Super geduldig en legt alles precies goed uit. Motiveert je om door te gaan en geeft je veel tips. Gauw al veel verandering gezien. Zeker een aanrader! 

Boutaina

Hij weet waar hij het over heeft en motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Top pt! Zeker een aanrader.

Sam

Trainingen zijn op jou niveau aangepast er word rekening gehouden met je . Fabio heeft geduld met je dat motiveert je om door te gaan! Genoeg tips om jezelf te zien groeien.💪🏿

Dennis

Fabio is een top trainer! Buiten het feit dat hij enorm motiveert, kan hij goed inschatten waar iemand zijn grenzen liggen. De schema’s zijn uitdagend en hebben mij geholpen met het inzichtelijk krijgen hoe ik mijn doelen kan behalen. Een absolute aanrader!

Django

Super fijne personal trainer!  Voor mij is het belangrijk een goede klik te hebben met een pt’er. Fabio motiveert je waar je denkt dat je niet meer kunt . Zijn trainingen bestaat uit een mix van uitdagende oefeningen, resultaatgericht zijn en het zoeken naar mijn persoonlijke grenzen. Perfecte workouts dus!

Destiny

Iedere training wordt er met persoonlijke aandacht getraind om het maximale uit je te halen en daar verder. Het is echt een journey naar een gezonder en sterker lichaam die je echt samen met Daily Dedication doet!

Amar

Fabio weet wat hij doet en dat is zeker terug te zien in zijn trainingen. Je ziet na een paar weken al resultaat! 

Sharitza

Top trainers! Ik heb een paar goede workouts met ze gehad! Beide hebben ze een luisterend oor en werken graag met je mee zodat je zo snel mogelijk je droom lichaam hebt.

Jordy

Resultaat, resultaat en nogmaals resultaat. Ik ben super blij hoe Daily Dedication te werk gaat. Ze nemen rustig de tijd om mij alles uit te leggen en mij te begeleiden naar mijn doelstelling. Ik heb in een korte periode snel resultaat geboekt SUPER!

Emaly

×